:): your choice
Kritikák, tippek, motivációk, személyes és még több >

2017. január 6.

002. Common girl - avagy az átlagos lány TAG

Mivel egy átlagos lány vagyok, egyből ráraboltam erre a „Common girl”, avagy az átlagos lány TAG-re, ugyanis nagyon-nagyon ötletes kérdéseket foglal magába, szóval ebben a bejegyzésben ennek a TAG-nek esünk neki! 😊 (Megjegyzés: A kérdéseket olvashatod angolul és magyarul is, ha esetleg van kedved, viheted őket, illetve ha máshogy szeretnéd megfogalmazni az adott kérdést, tedd nyugodtan! Rizsa vége.)

1. Favourite Starbucks drink? - Kedvenc Starbucks ital?
Nem járok sűrűn Starbucksba, mivel vidéki vagyok, így a közelünkbe nincsen. Jártam már ott, de nem ájultam el tőle, ezért nem is emlékszem, hogy mit ihattam. 😃

2. How long does it take you to get ready in the morning? - Mennyi ideig készülődsz reggelente?
Kapaszkodjatok meg: minimum szükségem van 2 órára, igaz, ez idő alatt is elég neccesen készülök el, ebből adódóan szokásommá vált késni, de én kényelmes ember vagyok, nem szeretem elkapkodni a dolgokat. Ahhoz kell ennyi idő, hogy felkeljek, reggelizzek, felöltözzek, sminkeljek, kivasaljam a hajam, összeszedjem a cuccaim, amikre aznap éppen szükségem lesz, a maradék időben pedig elütöm az időm ezzel-azzal, ha például suliba megyek, akkor tanulok, de reggelente szeretek zenét hallgatni, hogy felébredjek és energikusan induljon a napom.

3. How many selfies do you take on a daily basis? - Hány szelfit készítesz naponta?
Ez elég változó, viszont ahhoz, hogy legyen egy jól sikerült fotóm, készítenem kell minimum 20-at, aztán ha szerencsém van, abból marad egy használható.

4. How many Instagram followers and pics do you have? - Hány Instagram képed és követőd van?
155 képem és 452 követőm, de kilétem egyelőre szigorúan titkos itt a blogomon, szóval nem kaptok felhasználónevet. 😏

5. Do you ever say “LOL” or “OMG” out loud? - Ki szoktad mondani hangosan, hogy "LOL" vagy "OMG"?
A LOL-t szoktam használni élőben is, mert a barátaimat nagyon idegesíti, ha mondanak valami vicceset, mindenki szakad a nevetéstől, én meg fapofával beközlöm, hogy lol. Imádom. 😃

6. Do you wear the same clothing item more than once? - Fel szoktál venni egy outfitet többször is?
Ezt a kérdést kicsit átköltöttem, mert az eredeti úgy szól, hogy egy ruhadarabot felveszek-e többször is, és hát nyilván. Viszont egy outfitet, azaz ruhaösszeállítást egynél többször nem szoktam hordani, a ruháimat mindig úgy párosítom, hogy lehetőleg, ha megoldható, akkor ne ismétlődjenek az outfiteim. 😃

7. Are you racist? - Rasszista vagy?
Határozottan nem! Mindenkit támogatok és mindenkit elfogadok. Sosem értettem, miért kell rosszindulatúan kritizálni vagy bántani a másikat, de az én kis „ártatlan” lelkemmel szerintem sosem fogom megérteni. 😊

8. How many tweets do you have? - Hány tweeted van?
A twitter (normális formája) kimaradt az életemből, Magyarországon sosem volt annyira elterjedt, nem is nagyon zaklatta a fantáziám. Egyszer regisztráltam egyet, ahol egy „menő” 92 éves tanyasi hölgynek adtam ki magam, természetesen viccből, igaz, így visszagondolva elég gáz. De azért elég vicces volt, nagyon élveztem, 34 tweetet sikerült összehoznom. 😃

9. Instagram, Twitter, or Tumblr? - Instagram, Twitter vagy Tumblr?
Twittert ugye nem használom, csak az IG-t és a Tumblrt, de ezek közül is a Tumblrt a legrendszeresebben, habár napi szinten inkább a We♡It-et használom.

10. What do you spend most of your time doing? - Mivel töltöd el a legtöbb idődet?
Gimnazistaként iskolával és tanulással, itthon a második dolog, amire a legtöbb időm áldozom, az leginkább a zenehallgatás, mivel enélkül nem tudnék élni! De gyanítom, hogy ezentúl a blogolás is ilyen tevékenység lesz.

11. Who are your favorite YouTubers? - Kik a kedvenc Youtubereid?
Rengeteg csatornára fel vagyok iratkozva, ehhez képest szerintem az egyharmadát sem nézem. Az időm nem engedi meg, így leginkább arra kattintok, amit feldob a Youtube, szóval kedvencek sincsenek.

12. How often do you do your nails? - Milyen gyakran csinálod meg a körmeid?
Mindig ki van festve a körmöm, utálom, ha „csupasz”. Általában hétvégente festem ki, akkor van rá időm, de ha hétköznap nagyon lepattog, képes vagyok minden programom félredobni, hogy rendbe tegyem őket.

13. Are you a shopaholic? - Boltkóros vagy?
Mint a legtöbb nő, igen! Ha megtetszik valami, képtelen vagyok otthagyni.

14. How many times have you watched Mean Girls? - Hányszor nézted meg a Bajos Csajokat?
Nagyjából ahányszor ment a TV-ben, nem számoltam, de biztos megnéztem már vagy százszor. 😃

15. Do you own a lot of clothes? - Sok ruhád van?
Pont annyi, amennyi kell. Nálam ez azt jelenti, hogy igen, rengeteg van, de legalább mindegyiket használom is.

16. Do you take pictures of your food before you eat it? - Le szoktad fényképezni az ételed, mielőtt megeszed?
Szinte mindig. Ha valami különlegeset eszem, akkor mindig kirakom Instára, viszont ha csak valami szimpla ételt, akkor azért fényképezem le, hogy a barátaim idegesítsem, hogy megint milyen fincsit eszek. Mert nagyon imádunk enni!

17. What are your average grades in school? - Átlagosan milyen jegyeid vannak az iskolában?
Változó, de próbálom kihozni magamból a maximumot, legtöbbször általában 4-eseket szerzek, de néha becsúszik jobb vagy rosszabb jegy.

18. How do you usually style your hair? - Hogyan hordod általában a hajad?
Ha ki kell lépnem az utcára, akkor mindig kiengedve és kivasalva, de itthonra gyakran gumizom fel.

19. Do you always look presentable? - Mindig felvállalhatóan nézel ki?
Őszintén szólva nem. 😃 Szerintem nincs olyan ember, aki mindig tökéletesen nézne ki, hiszen mindenkinek vannak rossz napjai, még a legszebb modelleknek is.

20. Do you wear makeup everyday? - Minden nap viselsz sminket?
Igen, kivéve amikor egész nap itthon vagyok, de azért az elég ritka, mikor egy percre sem kell kimozdulnom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése