Havi blogajánló

Mi ez? Egy zug a blogomon, ahol minden hónap végén helyet kap egy aktuális kedvenc blogger és egy rövidke ajánló a blogjáról. A blogajánló célja, hogy egy tehetséges blogger se vesszen el a többi között, ezért itt gyűjtöm őket, hogy a hozzám betévedők is megismerhessék őket, illetve titeket.

Jelentkezni nem lehet!

Az itt ajánlott blogokat elsősorban a Blogger Közösség nevezetű Facebook csoportból választom ki. Ha szeretnéd te is itt látni magad, csatlakozz hozzánk, várunk sok szeretettel!
Az ajánló nem tartalmaz kritikát, negatív megjegyzéseket vagy interjút. Minden blog esetében azokat az apróságokat emelem ki, amik megfognak benne, s úgy gondolom, hogy másoknak is tetszhet. Mert minden blogban van valami különleges.


⛄ Januári kedvenc - keszysemmisegei.bs.hu


Kezdjük az új évet Készy semmiségeivel, mely mindent magába foglal, ami a blog lelkes kreátorát, Dórit érdekli: divat és szépségápolás, könyvek és filmek, valamint egy-két személyesebb téma vár titeket nála már egészen 2014 óta. Lepjétek meg őt pár olvasással, kedves szavakkal, s ha tetszik, amit olvastok, ne felejtsetek feliratkozni sem! 😍❄ Decemberi kedvenc - fromninaa.gp ❄


Tél alkalmából a From Ninaa egy hangulatos, gyönyörű szép ruhába bújt, így pedig hogyan állhatnám meg, hogy ne ő legyen az e havi kedvenc? Egy blog, egy kavalkád, ahol mindenbe belekóstolhattok Nináával, aki itt éli ki kreatív énjét vélemények, dizájnolás, blogtippek, kritikák és még több különböző cikk formájában. Meglátogatni, olvasni, szeretni ér!


☔ Novemberi kedvenc - lauras-couture.bs.hu


A negyedik választottam is teljes mértékben megérdemli, hogy felkerüljön az ajánlott blogjaim listájára. Nem másról van szó, mint Lauráról és az ő Couture-járól, ahol divattól kezdve, személyesen át, egészen a terméktesztekig mindenféle csajos témában olvashattok, s a minőségi irományokhoz természetesen gyönyörű fotók is járnak ám! Mindenképpen nézzetek be hozzá! ♡ 


🍁 Októberi kedvenc - likea-bird.bs.hu 🍁


A Like a Bird az a blog, ami új címek és költözések közepette tavaly nyár óta üzemel, azóta pedig többek között sokszínű és izgalmas véleményeket, kritikákat, ajánlókat gyárt a kedves olvasók számára. Fruzsi, a szerkesztője szeret írni és olvasni, hobbi madarász, szereti a színházat, éppen ezért ilyen témában is olvashattok nála. A többit pedig rátok hagyom, fedezzétek fel ti magatok! 😉🍃 Szeptemberi kedvenc - fotoszintezisdolgok.bs.hu 🍃


Egy újabb személyes blog a sok közül, viszont mivel minden ember más és más, egy blog sem lehet ugyanolyan. Mindegyikben van valami különleges, ami az író személyében mutatkozik meg. Amber, a bloggerina egy tizenéves fangirl, aki mindenféléről posztol, ami érdekli, ezért elég sokszínű nála a tartalom. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál valami szerethetőt, kedvére valót a blogjában! 😊


☀ Augusztusi kedvenc - fromorsiwithlove.hu ☀ 


Az első ajánlómban Orsi csajos birodalmába kukkantunk be. ♡ Nagyon tehetséges a sminkelésben: bizonyíték rá a blogján, de nem csak ebben a témában olvashatunk nála. Szokott írni nekünk tippeket, személyesebb bejegyzéseket, és még sorolhatnám. Színes egyéniség, rajong a sminkekért, a cipőkért, a lakberendezésért és a finom ételekért, s irántuk érzett szenvedélyét osztja meg velünk a blogján. Nála minden van, amire egy igazi női olvasó vágyhat!

10 megjegyzés:

 1. Annyira szeretem én is Orsi blogját! Örülök, hogy őt választottad, nagyon megérdemli! :)

  VálaszTörlés
 2. Imádom Orsi blogját, mindig valami érdekességet tudok olvasni ott! :)
  Nagyon jó lesz ez a sorozat, nagyon jól összehoztad. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szívesen nézek be hozzá. :)
   Köszönöm, igyekszem. :3

   Törlés
 3. Köszönöm, hogy én lehettem az első, nagyon jól esik! <3 :) És nektek is köszönöm lányok, mindig jó érzés olvasni, hogy szeretitek amit csinálok. :)

  VálaszTörlés
 4. Azta, köszönöm szépen az ajánlást, nem is számítottam rá, úgyhogy bearanyoztad a napomat! ^^ <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy feldobhattam a napod! :) <3

   Törlés
 5. Húha, köszönöm szépen az ajánlást, nem is számítottam rá, hogy valaha is engem fogsz választani <3

  VálaszTörlés