:): your choice
Kritikák, tippek, motivációk, személyes és még több >

Havi blogajánló

Mi ez? Egy zug a blogomon, ahol minden hónap végén helyet kap egy aktuális kedvenc blogger, s egy kedves szösszenet, egy rövidke ajánló a blogjáról. A blogajánló célja, hogy egy tehetséges blogger se vesszen el a többi között, ezért itt gyűjtöm őket, hogy a hozzám betévedők is megismerhessék őket, titeket.
Jelentkezni nem lehet!
Az itt ajánlott blogokat elsősorban a Blogger Közösség nevezetű Facebook csoportból választom ki. Ha szeretnéd te is itt látni magad, csatlakozz a csoporthoz!
Az ajánló nem tartalmaz kritikát, negatív megjegyzéseket vagy interjút. Minden blog esetében azokat az apróságokat emelem ki, amik megfognak benne, s úgy gondolom, hogy másoknak is tetszhet. Mert minden blogban van valami különleges.

❄ Decemberi kedvenc - fromninaa.gp

Tél alkalmából a From Ninaa egy hangulatos, gyönyörű szép ruhába bújt, így pedig hogyan állhatnám meg, hogy ne ő legyen az e havi kedvenc? Egy blog, egy kavalkád, ahol mindenbe belekóstolhattok Nináával, aki itt éli ki kreatív énjét vélemények, dizájnolás, blogtippek, kritikák és még több különböző cikk formájában. Meglátogatni, olvasni, szeretni ér!


☔ Novemberi kedvenc - lauras-couture.bs.hu

A negyedik választottam is teljes mértékben megérdemli, hogy felkerüljön az ajánlott blogjaim listájára. Nem másról van szó, mint Lauráról és az ő Couture-járól, ahol divattól kezdve, személyesen át, egészen a terméktesztekig mindenféle csajos témában olvashattok, s a minőségi irományokhoz természetesen gyönyörű fotók is járnak ám! Mindenképpen nézzetek be hozzá! ♡ 


🍁 Októberi kedvenc - likea-bird.bs.hu 🍁


A Like a Bird az a blog, ami új címek és költözések közepette tavaly nyár óta üzemel, azóta pedig többek között sokszínű és izgalmas véleményeket, kritikákat, ajánlókat gyárt a kedves olvasók számára. Fruzsi, a szerkesztője szeret írni és olvasni, hobbi madarász, szereti a színházat, éppen ezért ilyen témában is olvashattok nála. A többit pedig rátok hagyom, fedezzétek fel ti magatok! 😉🍃 Szeptemberi kedvenc - fotoszintezisdolgok.bs.hu 🍃


Egy újabb személyes blog a sok közül, viszont mivel minden ember más és más, egy blog sem lehet ugyanolyan. Mindegyikben van valami különleges, ami az író személyében mutatkozik meg. Amber, a bloggerina egy tizenéves fangirl, aki mindenféléről posztol, ami érdekli, ezért elég sokszínű nála a tartalom. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál valami szerethetőt, kedvére valót a blogjában! 😊☀ Augusztusi kedvenc - fromorsiwithlove.hu ☀ 

Az első ajánlómban Orsi csajos birodalmába kukkantunk be. ♡ Nagyon tehetséges a sminkelésben: bizonyíték rá a blogján, de nem csak ebben a témában olvashatunk nála. Szokott írni nekünk tippeket, személyesebb bejegyzéseket, és még sorolhatnám. Színes egyéniség, rajong a sminkekért, a cipőkért, a lakberendezésért és a finom ételekért, s irántuk érzett szenvedélyét osztja meg velünk a blogján. Nála minden van, amire egy igazi női olvasó vágyhat!

8 megjegyzés:

 1. Annyira szeretem én is Orsi blogját! Örülök, hogy őt választottad, nagyon megérdemli! :)

  VálaszTörlés
 2. Imádom Orsi blogját, mindig valami érdekességet tudok olvasni ott! :)
  Nagyon jó lesz ez a sorozat, nagyon jól összehoztad. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szívesen nézek be hozzá. :)
   Köszönöm, igyekszem. :3

   Törlés
 3. Köszönöm, hogy én lehettem az első, nagyon jól esik! <3 :) És nektek is köszönöm lányok, mindig jó érzés olvasni, hogy szeretitek amit csinálok. :)

  VálaszTörlés
 4. Azta, köszönöm szépen az ajánlást, nem is számítottam rá, úgyhogy bearanyoztad a napomat! ^^ <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy feldobhattam a napod! :) <3

   Törlés