:): your choice
Kritikák, tippek, motivációk, személyes és még több >

Havi blogajánló

Minden hónapban kiválasztok egy bloggert, akinek ide írok egy kedves kis szösszenetet a blogjáról. Az ajánló célja, hogy új blogokat ismerjünk meg ezáltal. Jelentkezni nem lehet, elsősorban a mi Blogger Közösségünkből szeretnék válogatni, viszont ha működik a kezdeményezésem és kifogyok, akkor majd szólok, hogy miként tudtok jelentkezni, ha még nem vagytok benne a csoportunkban. 😊
Az ajánló nem tartalmaz kritikát, negatív megjegyzéseket vagy interjút. Minden blog esetében azokat keresem, amik megfognak benne, s úgy gondolom, hogy másoknak is tetszhet. Mert minden blogban van valami különleges.

🍃 Szeptemberi kedvenc - fotoszintezisdolgok.bs.hu 🍃

Egy újabb személyes blog a sok közül, viszont mivel minden ember más és más, egy blog sem lehet ugyanolyan. Mindegyikben van valami különleges, ami az író személyében mutatkozik meg. Amber, a bloggerina egy tizenéves fangirl, aki mindenféléről posztol, ami érdekli, ezért elég sokszínű nála a tartalom. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál valami szerethetőt, kedvére valót a blogjában! 😊


☀ Augusztusi kedvenc - fromorsiwithlove.hu ☀ 

Az első ajánlómban Orsi csajos birodalmába kukkantunk be. ♡ Nagyon tehetséges a sminkelésben: bizonyíték rá a blogján, de nem csak ebben a témában olvashatunk nála. Szokott írni nekünk tippeket, személyesebb bejegyzéseket, és még sorolhatnám. Színes egyéniség, rajong a sminkekért, a cipőkért, a lakberendezésért és a finom ételekért, s irántuk érzett szenvedélyét osztja meg velünk a blogján. Nála minden van, amire egy igazi női olvasó vágyhat!

8 megjegyzés:

 1. Annyira szeretem én is Orsi blogját! Örülök, hogy őt választottad, nagyon megérdemli! :)

  VálaszTörlés
 2. Imádom Orsi blogját, mindig valami érdekességet tudok olvasni ott! :)
  Nagyon jó lesz ez a sorozat, nagyon jól összehoztad. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is szívesen nézek be hozzá. :)
   Köszönöm, igyekszem. :3

   Törlés
 3. Köszönöm, hogy én lehettem az első, nagyon jól esik! <3 :) És nektek is köszönöm lányok, mindig jó érzés olvasni, hogy szeretitek amit csinálok. :)

  VálaszTörlés
 4. Azta, köszönöm szépen az ajánlást, nem is számítottam rá, úgyhogy bearanyoztad a napomat! ^^ <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy feldobhattam a napod! :) <3

   Törlés