:): your choice
Kritikák, tippek, motivációk, személyes és még több >

Every seed grows into something amazing

Nos lehet, nem sok értelme van regényeket írnom személyemről, hiszen magamból kiindulva senki sem olvassa el a hosszú szövegeket, de azért én mégis megpróbálkozom valamivel. A nevem itt csak Thea, egy gimnazista leányzó vagyok, aki már egy ideje szeretett volna elindítani egy hosszú életű blogot, s ez reményeim szerint immáron sikerült is. De kezdjük először a külsőségekkel: az eme szöveg melletti kép csak megtévesztés, ugyanis nem én vagyok rajta, nekem hosszú, barna hajam - de minden álmom valamilyen színes haj, ám eddig csak színezővel volt befestve - és barna szemem van, amit egy fekete & belül fehér keretes szemüveg mögött "rejtegetek", a hajam pedig szinte mindig kiengedve és kivasalva hordom. Körülbelül 160 cm magas vagyok, bár az utóbbi mérésen az iskolában nem értem el ezt a magasságot, de mivel eddig mindig ennyit mértek, el lettem könyvelve 160-nak, mert gondolom csak nem mentem össze. 😃 Az öltözködési stílusom nevezzük sportos-elegánsnak, de leginkább azt veszem fel, ami tetszik és kényelmes is, habár nagyon szeretem a divatot, így természetesen azt mindig követem. Mindenkivel kedves vagyok, senkit sem ítélek el, én bárkivel szívesen barátkozom, nálam nem számít semmi és utálom az olyan embereket, akik idegenként ítélkeznek. Ennek ellenére nincs sok barátom, viszont ezt egyáltalán nem bánom, mert akik vannak, ők legalább mind igaz barátok. Imádok nevetni, amihez nagyban hozzájárul a szétszórtságom. Ha ki van írva egy ajtóra, hogy tolni, én tuti húzni fogom, aztán pedig képes vagyok percekig azon röhögni, hogy megint milyen béna voltam. Szabadidőmben szeretek edzeni, jógázni, rajzolni, sütni-főzni és az ezernyi dolog közül még fontos kiemelni, hogy imádok az állataimmal lenni.
Van egy leány labrador retriever kutyusom, a neve Sky, mivel imádom a természetet, ez egyáltalán nem meglepő. A képen szintén nem ő van, tudod, "a kép csak illusztráció" mivel nagyon nem fotogén, így egyetlen egy jó képem sincs róla. Emellett van három örökbefogadott cicám is, akik szintén nagyon fontos szerepet játszanak az életemben. ♡ Utolsónak maradt a zene: mindenevő vagyok, szóval bármilyen stílus jöhet, a metáltól kezdve, a mulatóson át, egészen a hip-hopig mindenféle stílusú zenét szívesen hallgatok, a lényeg csak annyi, hogy fogjon meg valamivel, vagy a szövege, vagy a dallama, viszont be kell vallanom, hogy legjobban az indie zenéket kedvelem. Filmeket és sorozatokat annyira nem szeretek nézni, legalábbis egyedül tuti nem, de ha más meghív filmezni, arra sosem mondok nemet. Ennyit rólam, így is elég hosszúra nyúlt ez a rövidke kis bemutatkozó, jár a pacsi és a kakaó, ha vetted a fáradtságot és elolvastad! 😍

Ismerj meg még jobban
♡ Interjú velem » Dzseni kikérdezett, én pedig örömmel válaszoltam! ♡
♡ 25 tény rólam » furcsa szokásaim, allergiáim, Mini Cooper! ❤
♡ Minden idők kedvencei » kedvenc állataim, idézetem, meséim, színeim stb.
♡ Common girl - avagy az átlagos lány TAG » készülődési, szelfizési szokásaim, mivel ütöm el az időm, rasszista vagyok-e?!
♡ Késő esti önreflektív kérdések » mit szeretnék kezdeni az életemmel, más ember vagyok késő este, boldog vagyok?
♡ A Vogue - féle 73 kérdés » lenni vagy nem lenni, bejárni a világot egy lakókocsival, faházban élni...
♡ Őszies kérdések » szerepem egy zombi apokalipszisben, szellemjárta házak, furcsa találkozásom idegenekkel az utcán...
♡ 10+1 blogger tény rólam
♡ Invade my privacy TAG
♡ Get to know me TAG