:): your choice
Kritikák, tippek, motivációk, személyes és még több >

Még több a lányról

Nos, lehet, hogy nem sok értelme van regényt fogalmaznom magamról, hiszen ha szembe jöttök velem az utcán, nem fogtok felismerni, de ezt talán nem is bánom. 😜 Azért mégiscsak megpróbálkozom valamivel, igyekszem rövidre fogni.

Thea (ejtsd: tea) néven blogolok, egy olyan átlagos és közel sem tökéletes gimnazista leányzó vagyok, akárcsak te. A blogolás egy hirtelen ötlet volt számomra, mikor létrehoztam ezt a helyet, nem is gondoltam volna, hogy ennyire a szívemhez fog nőni és ilyen hosszú életű lesz. Sosem szerettem volna ismert lenni, még csak meg sem fordult a fejemben, hogy lesznek olvasóim, de örülök, hogy belevágtam.

Egyébként rendkívül kedves és segítőkész lánynak mondanám magam, senki felett sem ítélkezem, mindenkit elfogadok úgy, ahogyan van, és bárkivel szívesen elegyedek beszélgetésbe, hiszen nagyon szeretek új embereket megismerni és barátkozni. Ki nem állhatom az olyan embereket, akik ítélkeznek, akik túlságosan pesszimisták, akik szemrebbenés nélkül hazudnak, akik más kárán derülnek - velük általában nem tudok jól kijönni. Mindezek ellenére még sincs rengeteg barátom, mert roppant bizalmatlan vagyok másokkal, így sokáig tart, mire valakit közel engedek magamhoz. Hiába, hogy bennem könnyű megbízni, mert amit megígérek, azt be is tartom és mások titkait a sírba viszem, nekem több időre van szükségem ahhoz, hogy valaki elnyerje a bizalmam. De cseppet sem bánom, hogy ennek a tulajdonságomnak köszönhetően csak néhány barátom van, hiszen ők mind igaz barátok, akikért még a kezem is tűzbe tenném.

Szeretek nevetni, amiben nagy segítség a szétszórtságom. Ha ki van írva egy ajtóra, hogy húzni, én tuti tolni fogom, aztán pedig képes vagyok percekig azon mulatni, hogy már megint mennyire béna voltam. Szabadidőmben szeretek jógázni, blogolni, szerkeszteni, rajzolni, sütni-főzni, és egyszerűen imádok az állataimmal lenni.

Van még egy-két dolog, amit nem említettem, az egyik közülük a zene.  Szó szerint mindenevő vagyok, bármilyen stílusban képes vagyok nekem tetsző zenéket találni, az indie-től kezdve, a hiphopon át egészen a metálig.
A sorozatokért egyáltalán nem vagyok oda, filmeket is viszonylag ritkán nézek, de a rajzfilmekért és mesékért élek-halok.

Ennyit rólam, így is elég hosszúra nyúlt ez a rövidnek szánt bemutatkozó, jár a pacsi és a kakaó, ha voltál olyan kedves, hogy elolvastad! ♡

Ismerj meg még jobban

♡ Másoknál jártam

Interjú velem » Milyen lány vagyok? Volt másik ismertebb blogom? Negatív élmények blogolással kapcsolatban? Honnan jött a Thea név?

A télről » Gyűjtöttem 8 okot arra, hogy szerintem miért a tél az év legjobb időszaka, mindezt egy blogger kollaboráció kíséretében.


♡ Kitöltöttem

Kedvencek » Minden apróság, na de hogy jönnek ide a cicás videók, pálinka, uborka, összeadás?!

Önreflektív kérdések » Egy tökéletes nap számomra? Mit szeretnék kezdeni az életemmel? Mitől félek? Boldog vagyok?

73 kérdés » Lenni vagy nem lenni? Bejárni a világot egy lakókocsival? Faházban élni?

Őszies kérdések » Szerepem egy zombi apokalipszisben? Szellemjárta házak? Furcsa találkozásom idegenekkel az utcán...?

Proust-teszt » Egy teszt arra, hogy mennyire ismerem önmagamat. Vajon jó úton járok?

The Tea Break Award - 1. » Hogyan mentenék meg valakit, aki öngyilkosságra készül? Mit jelent nekem az írás? Mi a legfontosabb alapanyag a boldogsághoz?


♡ Csak úgy

10 dilemma » Amitől még a legjobb barátok is egymás torkának ugranak: Ebay vagy Ali? Letöröm-e vagy sem? Szénsavas vagy mentes?

17. szülinapom » 18 dolog, amit meg szeretnék tenni, mielőtt 18 leszek