:): your choice
Kritikák, tippek, motivációk, személyes és még több >

Válassz egy címkét


Az oldal története dióhéjban
A blogom 2017. január elsején hoztam létre, mert ezelőtt túl sok volt a szabadidőm, mikor semmit sem tudtam kitalálni, amit csinálhatnék, s mivel már ezelőtt is voltak rövidebb-hosszabb (valljuk be, leginkább rövidebb) életű oldalaim, és nem mellesleg mindig is érdekelt a blogolás, ezért ezt az új hobbit választottam magamnak. És igen, blogot készíteni pont január elsején kell, ünnepkor, mikor a család a legfontosabb! 😃 Azon a napon még nem tudtam, hogy vajon meddig fog élni a blogom, de mára már a szívemhez nőtt, mert egyszerűen imádom szerkeszteni és nagy örömömre ti is szeretitek az én kis virtuális kuckóm.

A névadás rejtelmei
A blogom nevének nincs semmi különösebb története, az url azért lett az, ami, mert egyszerűen minden frappáns ötlet foglalt volt már, aztán semmi más nem jutott eszembe és úgy voltam vele, ha jön valami ötlet, majd átírom az url címet. Igen, még mindig nem jött meg az ihlet, illetve már nem is szeretnék névváltoztatással bajlódni, szóval most már örökre mindenurlfoglalt marad. A tényleges blogcím először ~ be you and not them ~ volt, hiszen nagyon fontosnak tartom azt, hogy mindenki saját maga legyen és ne másoknak akarjon megfelelni! A jelenlegi cím :): your choice, mert most ez vált aktuálissá az életemben. Minden a mi választásunk, csak rajtunk múlik, hogy borúsan látjuk-e az életet vagy sem.

Kinézetevolúció
Mivel nagyon szeretek egyedit alkotni, én magam készítem a designokat némi segítség illetve inspiráció felhasználásával. Itt meglesheted az összes eddigi kinézetet, na meg én is biztosan sokszor át fogom nézni, hiszen imádtam mind.Katt valamelyik képre, s megtekintheted jobban, illetve az adott design történetét is elolvashatod.


Elveszett báránykák
Cseréim, akik minimum 1 hónapig inaktívak voltak, vagy éppen bezártak, viszont várom őket vissza sok szeretettel, s amint újra tevékenykednek, visszakerülnek az oldalmodulba.
Cristina - cristinarosie.blogspot.hu
Dilara - twentyage.gportal.hu
Joy - after-tomorrow.gportal.hu
Lia - pennahercegno.blogspot.hu
 Lola - taylorgang.gportal.hu
Raven - akoponyamkorul.blogspot.hu
Sofia - caminante-ramos.blogspot.hu
Szitaköltő - rezdulesek.gportal.hu
Writer Girl - bizzbennembywg.blogspot.hu